Referenser

AUTENTISKA__________
EFFEPACK-RECENSIONER

Komputronik

Med glädje rekommenderar vi RedSteel – packborden (namnet på vårt varumärke innan rebranding) som vi uttrycker i form av referenser. Bland många tillverkare visade sig valet av detta företag vara det bästa vi kunde göra.

Borden uppfyller våra behov och har hjälp till att avsevärt förbättra kvaliteten på förpackningsprocess samt arbetskomforten för personer som utför sitt jobb vid bordet. Bord tillverkas mycket noggrant, därför är RedSteel-produkter (namnet på vårt varumärke innan rebranding) solida och hållbara.  Ett särskilt positivt värde med dessa bord är att de har aluminiumplåtskivår, som i detta fall definitivt fungerar bättre än vid traditionella träbord.

Enligt tillverkarens uppgifter är borden gjorda av stål med det minsta möjliga antal skruvförband, vilket säkerställer dess stabilitet och hållbarhet. Förutom detta påverkar möjlighet till modulär expansion avsevärt arbetsergonomin samt möjliggör anpassningen till olika behov.

Det som är anmärkningsvärt är pålitlighet, bra kontakt och kundtjänst samt öppenhet för nya lösningar för att möta kunders  individuella behov.

Vi rekommenderar därför att välja RedSteel-produkter (namnet på vårt varumärke innan rebranding).

Łukasz Gorbacz
Lageravdelning

Decathlon Sp. z o. o. (aktiebolaget) rekommenderar gärna RedSteel Polska (namnet på vårt varumärke innan rebranding) med sätet i: Łódź (91-341), Brukowa 24/25.

Samarbetet har pågått sedan 1/8/2017 och det är väldigt effektivt.

Enligt avtalet åtar sig företaget:

– att designa, försälja och montera packbord.

Företaget lägger alltid stor vikt på produktkvalitet.  Genom uppmärksamhet på detaljer har produkten den högsta kvaliteten.

Hos RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) gör man bara bra köp, eftersom företaget bryr sig om sortimentets funktionalitet. För den som letar efter produkter vilka kännetecknas av icke-standardiserade lösningar är den ovannämnda säljaren ett bra val.

Företaget skapar förtroende utan minsta tvivel. Den komfort som ger känsla av trygghet som företaget väckt har stor inverkan på den övergripande samarbetskvalitet​.

Kommunikationen med entreprenören är på en exceptionellt hög nivå. Det är anmärkningsvärt hur stor vikt som läggs på kvalitet av kundtjänst.

Grzegorz Cichoń
E-commerce logistikchef

Answear.com SA med glädje utfärdar positiva recensioner som en bedömning av det övergripande samarbetet med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding).

Inledande diskussioner om lagerprodukter för industriutrustning i form av packbord hölls år 2020. Redan då var den höga kompetensen hos företagets företrädare mycket övertygande för oss. Vart och ett av våra behov eller var och en av våra idéer återspeglades snabbt i ett specifikt förslag. Tack vare detta lyckades vi effektivt nå det stadium där projektet perfekt matchade våra förväntningar. Slutligen arbetar hela leveransavdelningen med RedSteel-bord (namnet på vårt varumärke innan rebranding) och efter ett och ett halvt års intensiv användning har vi inga klagomål på deras funktionalitet eller kvalitet. Borden krävde inga ingrepp, reparationer eller reklamationer.

Vi är glada att vi har hittat en sådan pålitlig partner. Vi arbetar redan tillsammans med nya projekt och tror att även fler gemensamma projekt ligger framför oss.

Vi rekommenderar definitivt samarbete med företaget.

Marcin Góralczyk
Verksamhetschef

På Rebel, en av de största och äldsta hobbybutikerna i Polen, hanterar vi hundratals beställningar och dussintals leveranser varje dag, och står inför många logistiska utmaningar. Genom åren har vi vant våra kunder vid hög servicenivå, gedigen paketering av produkter och expressleverans av beställningar.

Företagets snabba utveckling motiverade oss att införa nya lösningar – för att upprätthålla goda rykte var vi tvungna att hålla hög lagereffektivitet med ett ständigt växande antal beställningar. När vi letade efter specifika produkter som ska underlätta och påskynda förpackningsprocesser, beslutade vi att inleda samarbete med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding), som erbjöd ergonomiska produkter av högsta kvalitet.

RedSteels (namnet på vårt varumärke innan rebranding) representanter gav uttömmande svar på våra frågor och gav oss råd om att köpa de mest lämpliga packborden för vår arbetsmiljö. Effekten blir att de fungerar perfekt. Engagemang och professionalism i varje led av beställningen, samt omfattande kunskap inom området specialiserade lösningar, visar RedSteels (namnet på vårt varumärke innan rebranding) erfarenhet i förbättring lagerprocesser.

Vi rekommenderar definitivt samarbete med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) – det är en perfekt partner.

CSG SA-bolaget, ägare till sådana varumärken som Green Cell och Świat Baterii (Batteriets värld) är glada att bekräfta fullt tillfredsställande samarbetet med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding), som har pågått sedan 2019. I takt med utvecklingen av vår försäljning utökar vi regelbundet lagerutrustningen i företagets erbjudande. Vi värdesätter hög kvalitet på produkterna och deras nyttofunktioner. Vi har anpassat packborden exakt i linje med våra processer, vilket betydligt har förbättrat arbetshastighet, -kvalitet och, det som är viktigt för oss, arbetskomfort. Efter mer än tre års användning fanns det inga negativa aspekter, skador eller behov av att lämna in klagomål, vilket är sällsynt när det gäller så intensivt använda produkter. Det är verkligen imponerande.

Kundtjänstavdelningen är värd några uppskattande ord. Vi får alltid ett vänligt och kompetent bemötande. Vi får alltid snabba och sakliga svar på tvivel och förslag avseende förbättringar. Här kan du se riktigt stor erfarenhet och engagemang, inte bara en önskan att snabbt avsluta transaktionen. Allt detta påverkar det faktum att vi har samarbetat i över tre år nu.

Vi kan definitivt rekommendera RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) som en partner inom området lagerutrustning.

Lösningar inom förpackning och komplettering av beställningar från RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) uppfyllde våra förväntningar. I enlighet med tillverkarens anvisningar fick vi produkter av utmärkt kvalitet och funktionalitet, vilket verkligen förbättrade processerna i vårt lager.

Vi uppskattar ergonomin och den genomtänkta designen hos de tillhandahållande packborden, såväl som professionella råd vid deras konfiguration. De förpackningsstationerna som skapades i samarbete med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) gör att vi kan arbeta snabbare och mer effektivt än innan vi använde dem.

Vi är oerhört nöjda med hela samarbetsförloppet och effekterna, så vi kan lämna våra referenser utan tvivel.

Krzysztof Sawicki
Verkställande direktör

På uppdrag av SIGVARIS SA har jag nu den stora glädjen att bekräfta RedSteels (namnet på vårt varumärke innan rebranding) professionalism och utmärkta produkter.

På grund av den kontinuerliga utvecklingen och det ökande antalet beställningar började vi leta efter en partner som skulle tillhandahålla lösningar anpassade efter våra behov, vilket skulle förbättra snabbhet, kvalitet och bekvämlighet vid packningen. Det är så vi stötte på RedSteel-företaget (namnet på vårt varumärke innan rebranding) som vi gärna skickar referenser till och vi varmt rekommenderar samarbetet.

RedSteels (namnet på vårt varumärke innan rebranding) konsulter hjälpte oss att välja rätt modell med utrustning och gav råd både om konfiguration och inställning. Som ett resultat skapade vi arbetsstationer som gjorde det möjligt för oss att omorganisera vårt packområde när det gäller fördelarna som nämns ovan. Hela processen gick väldigt smidigt tack vare höga kompetens hos personalen som samarbetade med oss.

Enligt vår bedömning är även de färdiga lösningar som erbjuds av RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) ska nämnas, dvs de som finns i ett permanent erbjudande, olika moduler med snabb implementeringstid. Ett bekvämt verktyg för kunder som behöver snabba och bekväma lösningar.

Den slutliga effekten är verkligen tillfredsställande och i linje både med tillverkarens löften och våra förväntningar. Vi rekommenderar därför att välja RedSteel-produkter (namnet på vårt varumärke innan rebranding).

Lucyna Miczuga
Biträdande produktionschef

På 3shape är innovation en av våra värderingar. Innovation är inprogrammerat i våra gener, och därför använder vi och skapar den nya tekniken och tar oss utmaningar för att göra saker smartare. Vi experimenterar med kuriosa och göra saker på ett smartare sätt.

RedSteel-packbord (namnet på vårt varumärke innan rebranding) har avsevärt förbättrat processen för att förbereda beställningar för leverans.
Deras fullständighet och ett brett utbud av tillgängliga tillbehör har bidragit till att avsevärt optimera vårt förpackningsområde, och själva förpackningsprocessen är effektivare tack vare att förpackningsplats finns inom räckhåll för operatören.
Bordens utförande är också gediget och vi är mycket stolta över dem.

Alla beställningar som gjorts på RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) har hittills uppfyllt våra förväntningar.
En ytterligare fördel är mycket god kontakt med konsulter och deras professionalism vid att reda upp eventuella oklarheter. Både kvaliteten på produkten och även samarbetet är på högsta nivå.

Jag rekommenderar helhjärtat samarbete med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding).

Magdalena Cieślak
Shipping & External Logistics Manager

På uppdrag av KLS, ZOONA-brandägare vill jag uttrycka min tillfredsställelse med samarbetet med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) som lanserades år 2018 med köpet av ett professionellt packbord. Efter nästan 3 års användning ger vi fullständigt erkännande till tillverkaren, eftersom de köpta produkterna har tjänat oss felfritt nu och inget tyder på att detta kommer att förändras.

Kvaliteten på kundservice och företagets flexibilitet förtjänar också ett separat omnämnande. Vi är glada att vi har hittat en sådan riktigt pålitlig partner. Vi betjänas alltid professionellt och i en trevlig atmosfär.

Med hänsyn till alla positiva erfarenheter rekommenderar vi samarbete med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding).

Marcin Kukla

Valet av RedSteel-packbord (namnet på vårt varumärke innan rebranding) visade sig vara ett utmärkt beslut. Tack vare våra konsulters kompetens har vi valt rätt set som fullt ut möter våra behov. Allt detta återspeglas i arbetskomfort och följaktligen påskyndar arbeten – en person som arbetar på stationen samtidigt kan packa fler paket än utan att använda bordet.

Stål, svetsad konstruktion med ett minimum av skruvförband säkerställer hög stabilitet och tillförlitlighet. Dessutom fungerar aluminiumtoppen perfekt och, viktigast av allt, slits den inte ut som när man använder en träskiva. Vi är övertygade om att när företaget utvecklas ska vi att komma tillbaka för fler RedSteel-packstationer (namnet på vårt varumärke innan rebranding). För detta talar själva produkten samt professionell och pålitlig service.

Hubert Sadowski
Lagerchef

Vi är en tillverkare av unik kosmetika för ögon och läppar. Vi förbättrar ständigt vårt erbjudande och optimerar logistikprocesserna, därför vi fattade beslut att köpa ny lagerutrustning.

Vår uppmärksamhet fångades av erbjudandet från RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding). Först och främst var det viktigt för oss att kunna anpassa packborden efter våra egna behov, och här är ett sådant behov verkligen enormt. Från att välja storlek till att välja rätt tillbehör anpassade efter vårt sätt att packa. Vi har inte hittat ett annat så omfattande och specialiserat erbjudande.

Hittills har vi redan köpt flera stycken av både bord och förvaringsvagnar. Som utlovat av tillverkaren är dessa produkter riktigt gedigna och dessutom har de tydligt bidragit till att förbättra arbetet på lagret och därmed till ökad effektivitet utan ökad ansträngning av personalen.

Vi är mycket glada över att samarbetet mellan våra företag är effektivt och framgångsrik.

Piotr Błaszczyk
Verkställande direktör

Samarbete med specialister är ett stort nöje, därför vi varmt rekommenderar både RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) och dess produkter.

Vi beställde borden avsedda för snabb packning utrustade med bland annat en aluminiumskiva, vilket vi ville ha på grund av dess hållbarhet. Vårt mål var i första hand att optimera arbetsplatsen och effektivisera förpackningsprocessen, därför var och är tillbehören monterade på själva bordet avgörande för oss! Jag vet inte om det finns bättre lösningar på den polska marknaden.

Vi är glada att kunna meddela att packborden perfekt uppfyller båda uppgifterna efter 2 år från köpet och vi ser att de kommer att tjäna oss under lång tid. Den modulära designen gör att du fritt kan lägga till funktionalitet, och kvaliteten på enskilda element är på högsta nivå. Kvaliteten på tjänsten och punktligheten förtjänar ett separat omnämnande.

Vi hoppas att företaget i framtiden även kommer att hjälpa oss med lösningar för dosering av skum av Skropak-typ och hjälp med att ge plats för montering av kameror vid varje station.

Vi är säkra på att, i takt med företagsutveckling, vars huvudpelare är leveranser för e-handel, kommer antalet beställningar på företagets produkter att ök.

Kamil Doroszko

Samarbetet med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) inom området lagerutrustning med anordningar som underlättar packningen visade sig vara ett mycket bra beslut för oss. Tack vare konsulternas kunskap har vi tagit fram lösningar som är bäst lämpade för våra behov, vilket, viktigast av allt, visade sig vara så i verkligheten.

I samband med ovanstående utfärdar ARRIBA SC fullt förtjänta, positiva referenser. Företagets produkter väcker inte minsta tvivel när det gäller kvalitet, när det gäller både utförande och funktionella aspekter, inte ens efter ett års intensiv användning. Vi är desto mer nöjda med att det är ett inhemskt företag med egen produktion.

RedSteel-bord (namnet på vårt varumärke innan rebranding), som vi utrustat vårt lager med, fullgjorde sin uppgift helt och hållet. Som utlovat av tillverkaren var avsikten att påskynda  och underlätta arbetet, som hände i verkligheten. Hela förpackningsprocessen går mycket mer effektivt, vilket sparar mycket tid och minskar företagets kostnader. Det som också förtjänar beröm är bra kontakt med kundtjänst och konsulters kompetens. Vid eventuella tvivel visar de professionalism och kan ge råd om lämpliga skräddarsydda lösningar.

Vi rekommenderar detta företag utan tvekan och vi är säkra på att i takt med utvecklingen av vår verksamhet ska vi att komma tillbaka för fler produkter.

Dawid Kołodziejski
Verkställande direktör

MULTI-CARD SC skickar in välförtjänta referenser för RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding).

Baserat på vårt långsiktiga samarbete kan vi definitivt rekommendera det till andra företag. Vi värdesätter mycket god kontakt, professionalitet, punktlighet och pålitlighet, vilket vi alltid möter vid genomförande av efterföljande projekt.

Produkterna vi beställde gjorde ett inte mindre positivt intryck. Många års erfarenhet kan ses i dem, tack vare vilka de kännetecknas av unika lösningar och tillförlitlighet.

Med utvecklingen av vårt företag kommer vi definitivt att fortsätta användning RedSteels (namnet på vårt varumärke innan rebranding) produkter.

Marcin Majewski

Samarbetet med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) har pågått under lång tid och vi är helt nöjda med det. Det som framför allt utmärker det är tillförlitlighet, punktlighet och kvalitet på produkterna. Borden tillverakade av detta företag är massiva, mycket välgjorda och genomtänkta, och därmed hållbara och viktigast av allt – praktiska. De bidrar till packningshastighet och arbetskomfort för personer som arbetar vid packbordet.

Deras modularitet är också en viktig fördel. Tack vare ett brett urval av tillbehör kan vi anpassa dem till de standarder och förpackningsmetoder som för närvarande råder i vårt företag. Vi rekommenderar både själva samarbetet och borden producerade av RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding).

Rafał Krępa
Direktör

Vi rekommenderar starkt RedSteel-produkter (namnet på vårt varumärke innan rebranding). Efter mer än ett års användning av packborden har vi inga invändningar både mot själva konstruktionen och dess användbarhet. Borden fungerar mycket bra, de har positivt påverkat hela förpackningsprocessen i vårt företag, de är genomtänkta och förfinade.

Vi har inga iakttagelser om företagets tillförlitlighet. Effektiv kontakt och punktlighet är företagets fördelar. Vi är säkra på att i takt med att företaget utvecklas kommer vi att återkomma med fler beställningar.

Tomasz Pałasz
Direktör

Med hänsyn till verksamhet vi bedriver är professionella packningsstationer nödvändiga för oss. På jakt efter den bästa lösningen på marknaden kom vi över RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) och bestämde oss för att anta erbjudandet. Vi är mycket nöjda med de inköpta borden, vilka uppfyller helt våra behov. Deras gedigna utförande och mycket god design gör att de avsevärt påverkar effektiviteten och bekvämligheten med packningsprocessen.

Det som också är viktigt i samarbete är pålitlighet, bra kontakt och kundvård. Tack vare alla dessa aspekter är vi glada att kunna ge RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) en välförtjänt, positiv referens.

Janusz Gierałtowski
Vicepresident

Vi rekommenderar gärna både produkterna och samarbetet med RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding). I praktiken har vi upptäckt att det är en pålitlig och tillförlitlig partner, och att de produkter som den tillverkar håller högsta kvalitet. Den förfinade konstruktionen och snygga designen vad gäller användbarhet gör förpackningsprocessen enklare, trevligare och snabbare, som är precis som utlovat.

Baserat på dessa aspekter kan vi rekommendera samarbete och därmed uppmuntra er att utnyttja RedSteels (namnet på vårt varumärke innan rebranding) erbjudande.

Mateusz Klaja

På uppdrag av BGS Poland Sp. z o. o. har jag nöje att bekräfta RedSteels (namnet på vårt varumärke innan rebranding) fulla professionalism och utmärkta produkter. Att utrusta vårt lager med bord från denna tillverkare är ett bra steg som hjälpte till att förbättra arbetsvillkor i hela förpackningsavdelningen. Att jobba vid arbetsstationen har blivit enklare och trevligare. Vi känner betydande ökning av effektivitet och förpackningskvalitet. Vi kan definitivt säga att det här företaget kan vi rekommendera, det tar hand om kvaliteten på sina produkter och kundservice.

Vi är övertygade att i takt med utvecklingen av företaget och förpackningsavdelningens expansion, kommer vi att kontakta RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) igen för fler produkter från deras erbjudande.

Patryk Radomski
Vicepresident

Vi kontaktade RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) med förfråga att skapa ett individuellt packbord åt oss. Vi ville få en mycket större höjd på den vertikala väggen och möjlighet att hänga bubbelplast allra högst upp.

Redan vid första kontakten mötte vi stor kompetens och samarbetsvilja, trots projektets individuella karaktär som skiljde sig från vanliga packbord.

Allt gick väldigt smidigt. Trots alla våra tvivel fick vi omfattande och exakta förklaringar. Efter den sista förädlingen av projektet gick vi vidare till genomförandefasen, vilket vi inte heller kan ha några invändningar mot.

Det som överraskade oss mycket positivt var kvaliteten på produkterna. Mycket solid, gjord med uppmärksamhet på detaljer och extremt genomtänkta konstruktioner som är perfekta för arbetsförhållanden. Alla våra antaganden har uppfyllts och vi är övertygade om att vi snart kommer tillbaka för fler produkter från RedSteel-erbjudandet (namnet på vårt varumärke innan rebranding).

Łukasz Mędrek

Vi är mycket nöjda med köpet av packbord från RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding). Tack vare kvaliteten på utförande och hållbarhet, trots kontinuerlig och daglig användning, har vi inte märkt några störande tecken på slitage.

Aluminiumskivarna som används är också perfekta. Under användning uppstår repor på dem, men de är helt säkra för förpackningarna och användaren. Detta är mycket viktigt, för på de tidigare använda borden, som hade brädeskivor, började det efter en tid komma ut farliga splitter och dessa skivor behövde bytas ut.

RedSteel-lösningar (namnet på vårt varumärke innan rebranding), även om de inte är de billigaste, är definitivt värda sitt pris, därför vi starkt rekommenderar samarbetet.

Grzegorz Talarek
Lagerchef

RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) – packbord är ett absolut måste ha för alla som sysslar med paketering och leverans! Jag är helt förtjust i den här produkten och vill gärna dela med mig av min åsikt.

För det första håller detta bord fantastisk kvalitet. RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) tog definitivt hand om produktens soliditet och hållbarhet. Bordsskivan är väldigt stark, vilket innebär att du kan arbeta fritt på den, även många timmar om dagen, utan att behöva oroa dig för dess skick.

En annan sak som gjorde stort intryck på mig är bordets funktionalitet. Dess mått möjliggör bekväm paketering produkter av olika storlekar, vilket är mycket praktiskt för personer som driver nätbutiker eller hanterar frakt som sker i stor skala. Dessutom har bordet reglerbar höjd, vilket gör arbetet ännu bekvämare.

RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding) förstod också behoven hos personer som arbetar under olika förhållanden och därför har bordet en stabil struktur som garanterar säkerheten vid användning. Du behöver inte oroa dig för att bordet eventuellt ska välta när du arbetar.

Bordets estetik är sannerligen berömvärd. Den svarta stålkonstruktionen gör att det ser modernt och professionellt ut, vilket gör att den passar perfekt i alla arbetsmiljöer.

Sammanfattningsvis är RedSteel-packbord (namnet på vårt varumärke innan rebranding) en produkt som uppfyller alla förväntningar. Dess soliditet, funktionalitet, säkerhet och estetik är på högsta nivå. Jag rekommenderar det till alla som behöver ett effektivt verktyg för att packa och förbereda försändelser. Det här är verkligen en investering som kommer att löna sig!

Grzegorz Stępniak

Miss Lemonade är ett företag specialiserat inom postorderförsäljning av barnkläder. Därför kan vårt lager inte sakna specialutrustning som skulle hjälpa oss vid orderbehandling. Så här hittade vi RedSteel (namnet på vårt varumärke innan rebranding), ett företag som erbjuder packbord.

Redan från början har samarbetet varit mycket bra. Tack vare våra konsulters kompetens har vi valt ett set som passar våra behov. Kontakten har alltid varit snabb och har alltid fått uttömmande svar till våra frågor. Hela beställningsprocessen var smidig och tillfredsställande.

Packbordet som vi fick uppfyller alla antaganden. Dess struktur är solid och väl förfinad. Allt som behövs finns alltid till hands, är lättillgängligt för packaren och bekvämt att använda. Detta påskyndar naturligtvis hela processen, tack vare vilken en person som arbetar vid ett sådant bord kan packa fler paket än förrut. Arbetskomforten och kvaliteten på packade beställningar har också ökat avsevärt.

Vi har inga invändningar mot tjänsten eller produkten och därför rekommenderar vi detta företag med gott samvete.

Karol Samsel