Om oss

VÄLKOMMEN,______
KORT OM EFFEPACK

Vi är en tillverkare som specialiserar sig på lösningar för att påskynda förpacknings- och transportprocesserna i ditt lager. Våra egenutvecklade flaggskeppsprodukter omfattar packbord för packning av paket, roterande bord / inplastningsmaskiner, arbetsbord och speciallagervagnar. Allt vi skapar bygger på vår mångåriga specialerfarenhet inom detta område. Vi har alltid varit fascinerade av möjligheten att skapa produkter som är bättre än andra. Sådana som har en positiv inverkan på miljön. Som hjälper människor i deras arbete, låter företag växa eller löser problem. Vi styrs av dessa värderingar i varje projekt vi driver. Därför erbjuder vi alltid bara det som uppfyller dessa normer.

Våra ansträngningar är mycket uppskattade av våra kunder. Bevis? Dem hittar du i Referenserna.

KUNDER,_________
SOM LITAR PÅ OSS

VAD____________
UTMÄRKER OSS?

DESSUTOM__

VI ÄR
PRODUCENTEN

Vi har egen fabrik där vi tillverkar de produkter vi erbjuder. Hos oss tillverkas alla våra koncept som kommer att effektivisera din verksamhet.

3 ÅRS
GARANTI

Vi är helt övertygade om kvaliteten på våra produkter och därför är vi inte rädda för att förlänga den vanliga garantiperioden ända till 3 år.

VI KAN
PRODUKTION

Vi har många års erfarenhet av ståltillverkning och våra produkter har redan använts av ett stort antal människor och har blivit positivt verifierade av dem.

BRETT
PRODUKTUTBUD

I vårt utbud hittar du alla typer av lösningar som kompletterar varandra och tillsammans skapar en bättre och effektivare arbetsplats i ditt företag.

VI ÄR______
HÄR FÖR DIG

EFFEPACK ERÖVRAR LAGREN!

Vi har arbetat för erkännande och förtroende sedan 2014. Du hittar våra produkter i landets alla hörn, oavsett om det är i små familjeföretag eller stora multinationella företag. Enligt våra kunder är vi nummer 1 och den första kontakten när förpackningsprocessen behöver förbättras.

EFFEPACK_______
I SOCIALA MEDIER

Håll dig uppdaterad och följ oss på ditt sociala favoritnätverk.