Bord för packning av paket effepack

Kategorier

Sortera efter

- kr

Sök

Bästsäljare

Bord för packning av paket

Säkerställ effektiva förpackningsprocesser som sparar tid och pengar och framför allt förbättrar effektiviteten i din verksamhet.

Investera i moderna och professionella packningsbord som lätt kan anpassas till ditt produktsortiment, den teknik och det utrymme som används samt till de allmänna egenskaperna hos din verksamhet. Ta en titt på vårt omfattande utbud av lösningar och bestäm dig för vilken av våra produkter som är rätt för dig.

Packningsbord – vad är det?

Packningsbord är det överlägset bredaste produktsortimentet som varumärket effepack kan stolt erbjuda. De är den perfekta lösningen för nätbutiker, grossister, produktionsföretag, rederier eller fulfillment-lager. Tack vare deras utformning underlättar och påskyndar de arbetet avsevärt, vilket bland annat resulterar i en förbättring av företagets ekonomiska resultat.

I vårt utbud hittar du många enheter som skiljer sig från varandra i fråga om konstruktion eller exakt specifikation. Vilken enhet du ska skaffa beror främst på dina nuvarande behov, möjligheter och planer för framtiden.

Vilka typer av packningsbord väntar på dig i vår e-butik?

Hos oss hittar du bland annat:

  • Modulära bord som du enkelt kan anpassa till ditt företags packningsmetoder. Deras flexibilitet leder till en betydande förbättring av packningsprocessens hastighet och kvalitet.
  • Roterande bord som är en viktig lösning för stora och tunga försändelser som måste förpackas i bubbelplast eller sträckfilm.
  • Bord med lutbar bordsskiva som även är perfekta för att fylla stora kartonger med mindre produkter.
  • Bord för stora paket som hjälper dig att hantera de svåraste, dvs. mest skrymmande paketen.

Utbudet av produkter i vår effepack-butik är mycket större. När du har bekantat dig med hela vårt sortiment kommer du genast att upptäcka många andra originella lösningar som säkert kommer att stödja den dagliga driften av ditt företag.

Vilka fördelar kan en investering i moderna packbord ge dig?

Införandet av den här typen av lösningar kommer att ha många positiva effekter för ditt företag, däribland:

  • Minskning av förlusterna i samband med skador på paketen, liksom på varorna i dem.
  • Förbättring av kvaliteten på förpackningsprocesserna – inklusive en ökning av både precisionen och mängden paket som skyddas på detta sätt.
  • Positiv inverkan på ergonomin på arbetsplatserna med minskad trötthet som följd och bättre välbefinnande för de anställda.

Allt detta kommer också att leda till betydande ekonomiska fördelar, både i form av minskade utgifter och förbättrad allmän effektivitet.

Syftet med packningsbord. Var passar de bäst?

Med ett brett utbud av produkter av denna typ kan du utan problem hitta rätt lösning för ditt företags individuella behov. Rätt packbord kan enkelt stödja driften av ditt lager, din produktionsanläggning, din traditionella butik eller en plattform med fokus på försäljning inom e-handeln.

Hur beställer jag ett bord?

Gör dina inköp i 3 enkla steg i effepacks webbshop. Kolla först in vårt produktsortiment för att bestämma vilket packbord som är det bästa alternativet för dig. Om du tycker att det är svårt att fatta detta beslut på egen hand fråga våra professionella konsulter (gå till: kontakta oss för mer information). I nästa steg lägger du dina valda produkter i kundkorgen, anger dina nyckeldata och betalar din beställning. I det sista steget är allt du behöver göra att vänta på att de helt anpassade och pålitliga produkterna levereras direkt till den adress du har angett.